095 453 93 35
вул. Новомістенська 31/1
099 600 77 33
пр-т. М. Лушпи 8
099 77 62 055
пр-т. Курський 105
095 247 49 77
UA
5 лайфхаків, які будуть корисні кожному автомобілісту
09 Жовтня, 2020
5 лайфхаків, які будуть корисні кожному автомобілісту

🚘 1. Зубна паста для очищення фар.
Пил, бруд, сонце, дощі та сніг – все це призводить до того, що фари швидко тьмяніють, набуваючи негарного нальоту.
Впоратися з цією неприємністю допоможе зубна паста. Видавіть трохи засобу на мочалку або суху ганчірку, а потім протріть фари, промивши їх водою.
Виконавши ці дії, ви побачите, якими сяючими можуть бути ваші фари!

🚗 2. Кондиціонер для волосся замість поліролі.
Різні автомобільні засоби типу “Антидощ” здатні надати значного блиску автомобілю, а також мінімізувати розводи після дощу. Все це завдяки ланоліну, що входить до складу автомобільних засобів. Але ланолін міститься у достатній кількості не тільки в поліролях, а й у кондиціонерах для волосся. Навіщо платити більше? Перевірено – кондиціонер відмінно виконує функції поліролі.

🚘 3. Лимон прожене сон!
Має бути довга дорога? Не поспішайте пити багато кави та енергетиків, вам допоможе невелика часточка лимона! Як тільки ви відчуєте, що вас долає дрімота – зупиніться і покладіть під язик трохи цього фрукта. Кислий смак, яскраво виражений запах і ряд речовин у ньому допоможуть підбадьоритися!

🚗 4. Піна для гоління від запотівання скла.
Для того, щоб скло не запітніло – протріть їх піною для гоління. Після цього сухою ганчіркою приберіть залишки засобу. На склі утворюється невидима плівка, яка перешкоджатиме запотіванню.

🚘 5. Натуральні ароматичні олії замість хімічних ароматизаторів.
Весь склад ароматизаторів у машину – суцільна хімія. Та й коштують вони недешево! Шматок натуральної повсті та пара крапель натуральної ароматичної олії не гірше ароматизатора! Такий пристрій буде корисним і не менш ефективним у вашому автомобілі!

Нехай ваша машина завжди тільки тішить вас!