095 453 93 35
вул. Новомістенська 31/1
099 600 77 33
пр-т. М. Лушпи 8
099 77 62 055
пр-т. Курський 105
095 247 49 77
UA
А чи можна заощаджувати бензин?
14 Червня, 2020
А чи можна заощаджувати бензин?

Багатьох автомобілістів бентежить вартість автомобільного палива. Деякі з них встановлюють у машинах ГБО, хтось користується автомобілем лише у разі найнеобхідніших поїздок, а хтось розумно заощаджує бензин!

Напевно, ви навіть не замислювалися над тим, як за допомогою простих правил економити паливо! Але ми поділимося деякими автомобільними хитрощами.

🔼 Газуйте плавно!
Натискаючи різко на педаль газу, витрата палива зростає.

🚘 Намагайтеся їздити рівною дорогою.
Так, в Україні це важко 😀 постарайтеся хоча б об’їжджати вибоїни. Нога на педалі газу сіпається, впливаючи на двигун. Витрата бензину зростає.

🔼 Дешевий бензин – не означає “економний”!
Кожен автомобіліст повинен спробувати всі сорти бензину, різні марки, і 92-й, і 95-й. Ви самі зрозумієте для себе, що один бензин коштує дешевше, ніж інший. І річ тут не у вартості, а у витраті!

🚘 Не захаращуйте багажник і дах автомобіля.
Нерідко після риболовлі автомобілісти возять ще цілий тиждень спінінги, розкладні намети та стільці у своєму авто. Ви більш відповідально ставитеся до прибирання авто, коли дізнаєтеся, що витрата палива збільшується на 10-15%, коли багажник захаращений.

🔼 Не включайте без потреби автомобільні прилади.
Наприклад, включений кондиціонер збільшує витрату палива на 15%.

У будь-якому випадку, якщо ви вирішили стати водієм, то витрат на бензин не уникнути! Але впевнене та розумне водіння допоможе не тільки заощадити паливо, а й забезпечити вам безпеку!