095 453 93 35
вул. Новомістенська 31/1
099 600 77 33
пр-т. М. Лушпи 8
099 77 62 055
пр-т. Курський 105
095 247 49 77
UA
Найнезвичайніші правила дорожнього руху інших країн, які здивують будь-якого українця!
02 Липня, 2020
Найнезвичайніші правила дорожнього руху інших країн, які здивують будь-якого українця!

🚘 1. В Іспанії бік для паркування машини визначається днем ​​тижня! Тільки уявіть, по непарних днях тижня іспанці паркуються з одного боку вулиці, а з парних – з іншого.

🚦2. Їзда з музикою – дорожче! У Фінляндії водії таксі платять 30 євро на рік державі за те, що вмикають радіо пасажирам! Це обумовлено тим, що поїздка в таксі з музикою коштує для пасажира дорожче, а отже, водій повинен заплатити більший податок державі.

🚙 3. “Не сідай за кермо, жінко!”.
У Саудівській Аравії керувати автомобілем дозволено лише чоловікам. Патріархат…

🚏4. Алкоголь за кермом не тільки не заборонено, а й є пом’якшувальною обставиною! Якщо шофер “підшофе” став винуватцем ДТП, обставини будуть пом’якшуючими, враховуючи його стан.

🚦5. Перехід – не привід зменшити швидкість і зупинити авто. У Китаї водій не зобов’язаний давати пішоходам дорогу, зупиняючись. Не бачиш автомобіля – переходь дорогу. Бачиш? Краще почекати, адже ніхто швидкість не зменшить!

🚘 6. Отримуй штраф за те, що сумненький!
Якщо у Нью-Джерсі (США) автомобіліста зупинили за якесь порушення – він зобов’язаний уважно слухати та посміхатися поліцейському! За байдуже чи сумне обличчя доведеться розплатитися штрафом!

🚗 7. Суцільна смуга у Канаді перетинається за бажанням водія! У правилах дорожнього руху немає жодних правил, що обмежували б вільне перетинання суцільної смуги.

Знайомтесь з цікавими фактами, але не забувайте про правила дорожнього руху, що діють у нашій країні!